#TUGSStockholm

The Ultimate Goal Seminar

När världen förändras snabbt är det viktigare än någonsin att stanna upp och reflektera!

Välkommen 28e juni 2022

Att göra det i en unik miljö tillsammans med andra är oslagbart.

På TUGS använder vi naturen som ett verktyg - en stor katamaran kryssandes mellan öarna i Stockholms skärgård.

Jag har varit på en mängd olika workshops som handlar om personlig utveckling och företagande. Ingen har dock varit så kraftfull som TUGS. Att vara till havs tillsammans med Oskar och en grupp med likasinnade var för mig överraskande kraftfullt.

- Mikael Mörtsjö , entreprenör, coach

Vad?

En föreläsning följt av enskilda övningar som hjälper dig att identifiera din riktning och en handlingsplan för att nå dit. Mastermind där du får chans att dela erfarenheter med gruppen. Naturen används som ett verktyg för att stimulera kreativitet.

Hur?

 • Workshop

  Vi använder en stor katamaran som konferensrum. Oskar pratar om hur vi kan arbeta med mål och visualisera den perfekta framtiden. Vi går igenom hans “från dröm till verklighet” ramverk.

 • Reflektera

  Efter inledande föreläsning får du nu chansen att reflektera över ditt liv. Oskar har tagit fram en unik övning med coachande frågor som hjälper dig att klargöra vad som är viktigt för dig. Naturen används som ett verktyg för att stimulera kreativitet.

 • Mastermind

  Vi avslutar med “mastermind” principen. Här får du chans att dela med dig av dina utmaningar och möjligheter för gruppen. En brainstorming i grupp som är mycket kraftfull

Bakgrund?

Som vilsen 18 åring blev Oskar tillsagd att skriva ner sina 5 åriga mål. När han 4 år senare hittade dessa mål och insåg att alla var uppnådda väcktes ett intresse - personlig utveckling och vår förmåga att styra över vår framtid. Sedan 2014 har han tagit folk ut i öknen utanför Dubai för att ge dem verktyg, att formulera mål och styra sin framtid. 2017 lanserade han TUGS Stockholm. På premiärturen snöade det men det blev en metafor för livet - även fast vi vet vad vi vill så kan det ibland vara dåligt väder.

Ett unikt konferensrum

Naturen inspirerar och hjälper oss att bli mera kreativa.

Reflektera över dåtid, nutid och framtid.

 • 28e juni 2022

På TUGS använder vi naturen för inspiration. Vi kan inte kontrollera vädret. Några dagar innan kommer vi skicka en uppdatering med senaste väderrapporten och rekommenderad klädsel.

En inspirerande konferenslokal

Ja! Boka en plats!

Hur går det till:

Nedan är mera detaljerat schema:

15:00

Vi möts vid en mötesplats i norra Stockholm

Vi går ombord på katamaranen och börjar med en välkomstfika

15:15

Vi seglar!

Vi sätter segel och börjar med en föreläsning.

17:00

Mindfulness och egen reflektion

Efter en kort mindfullness övning lämnas ni för er själva för att reflektera över era egna liv och företag med hjälp Oskar målövning.

17:45

Middag

Vi serverar middag under gång.

18:30

Mastermind

Du får nu chans att bolla dina mål med andra kursdeltagare. Vad är dina hinder och möjligheter. Kanske någon i gruppen har en unik idé som du kan implementera?

21:00

Tillbaka i hamnen

Vi avslutar i hamnen där vi började. Kvällsdopp för de som vill.

Perfekt tillfälle att reflektera och dela erfarenheter i en unik miljö!

"Efter att ha ägt och drivit en eventbyrå i över 25 år har jag sålt och lämnat byrån. Jag arbetar numer med event management som frilansande konsult. Det är en stor omställning i livet och när jag fick chansen att delta vid TUGS Stockholm tvekade jag inte. Jag behövde tiden att reflektera, tänka igenom vad jag vill och vilka utmaningar jag står inför i mitt nya arbetsliv. Jag tilltalades av tanken att göra detta i en fri miljö och att vara ute till sjöss på en katamaran ger onekligen sinnet en chans att fokusera och bara se möjligheter. Jag kan varmt rekommendera Oskar Andermo och hans TUGS (The Ultimate Goal Seminar) Stockholm för en ledningsgrupp, avdelning eller enskilda företagare att delta i detta målseminarium. Här ges en möjlighet att byta erfarenheter, ta lärdom av andra och utveckla dig själv och företaget att nå satta mål."

 

Föreläsare...

Grundare Oskar Andermo

Oskar har arbetat med mål och målbilder de senaste 20 åren. Han har massor av personliga historier om hur han tagit drömmar till verklighet. Han har studerat strategier för personlig utveckling, företagande och ett bra liv de senaste 15 åren. Men kanske viktigare – han har implementerat dessa strategier i sitt dagliga liv. Oskar är certifierad i mental träning, NLP och coaching.

Grundare Oskar Andermo Strategic Tech Coaching

Mera referenser:

Här är vad tidigare deltagare säger:

Tack för en mycket fin dag! Tänk att nåt som ser så bistert ut vädermässigt kan bli så bra! Jag ska göra allt jag kan för att rekommendera TUG !

Christer Axén , Organisations konsult

Vill du utmana dig själv och få verktyg att lyckas med dina mål så passar TUGS Stockholm perfekt. Spännande miljö ute i Skärgården.

Love Sahlin, WTMG

TUGS i media!

Både TUGS Dubai och TUGS Stockholm har varit med i flertalet media. Nedan är några tidningar:

Boka din plats genom att trycka på knappen

 • Pris: 1990 kr per person.
 • Inkluderar: seminarium, övningar, middag, mastermind och en unik upplevelse
 • Vi är på en båt. Vi har begränsat antal platser. Max 8.
YES! Boka en plats!

Några videos från TUGS Dubai:

Copyright © 2017 A Chikara Consulting brand  Legal Link

Vill du lära dig mera om Strategic Tech Coaching?