#TUGSTuringen

The Ultimate Goal Seminar

6e August 2019

Bli inspirerad och nätverka med andra i en unik miljö! 3 mentala tränare kommer inspirera och vägleda dig till attraktiva målbilder.

"En superhärlig dag där information varvades med egen reflektion plus input från andra deltagares erfarenhet, vilket kändes super."

- Malin

Vad?

En föreläsning följt av enskilda övningar som hjälper dig att identifiera din riktning och en handlingsplan för att nå dit. Mastermind där du får chans att dela erfarenheter med gruppen. Naturen används som ett verktyg för att stimulera kreativitet.

Hur?

 • Workshop

  Vi använder ett konferensrum vid Ljungans strand. De fria vidderna och djupa skogarna blir ett verktyg. Oskar pratar om hur vi kan arbeta med mål och visualisera den perfekta framtiden. Vi går igenom hans “från dröm till verklighet” ramverk.

 • Reflektera

  Efter inledande föreläsning får du nu chansen att reflektera över ditt liv. Oskar har tagit fram en unik övning med coachande frågor som hjälper dig att klargöra vad som är viktigt för dig. Naturen används som ett verktyg för att stimulera kreativitet.

 • Mastermind

  Vi avslutar med “mastermind” principen. Här får du chans att dela med dig av dina utmaningar och möjligheter för gruppen. En brainstorming i grupp som är mycket kraftfull

Bakgrund?

Som vilsen 18 åring blev Oskar tillsagd att skriva ner sina 5 åriga mål. När han 4 år senare hittade dessa mål och insåg att alla var uppnådda väcktes ett intresse - personlig utveckling och vår förmåga att styra över vår framtid. 2011 under en coaching certifiering i Thailand träffade han Anna-Karin och Peter. Anna-Karin delade med sig av sitt mål att ta folk till Turingen för inspiration. Oskar delade med sig av sitt mål att ta folk ut i öknen i Dubai för att prata om drömmar och mål. Något som Oskar började göra 2014. 2017 lanserade han TUGS Stockholm. 2018 är det dags att lansera TUGS Turingen tillsammans med Peter och Anna-Karin!

Naturen inspirerar och hjälper oss att bli mera kreativa.

Reflektera över dåtid, nutid och framtid.

 • 6e Augusti 2019

På TUGS använder vi naturen för inspiration. Vi kan inte kontrollera vädret. Några dagar innan kommer vi skicka en uppdatering med senaste väder rapporten och rekommenderad klädsel.

En inspirerande konferenslokal

TUGS Dubai var med på största radio stationen i Dubai

Nedan kan ni lyssna på när TUGS Dubai var med på radio i Dubai. I Dubai använder vi öknen, i Stockholm skärgården och i Turingen Ljungarns strand.

Ja! Boka en plats!

Hur går det till:

Nedan är mera detaljerat schema:

10:00

Välkomna

Vi hälsar välkomna, fikar och går igenom dagen.

11:00

Föreläsningar

Peter och Oskar pratar om målbilder.

12:00

Lunch

Vi bryter för lunch.

12:45

Egen reflektion

Efter en kort mindfullness övning lämnas ni för er själva för att reflektera över era egna liv och företag med hjälp Oskar målövning.

13:45

Återsamling

Återsamling och diskussion.

14:30

Erfarenhetsutbyte

Du får nu chans att bolla dina mål med andra kursdeltagare. Vad är dina hinder och möjligheter. Kanske någon i gruppen har en unik idé som du kan implementera?

Perfekt tillfälle att reflektera och dela erfarenheter i en unik miljö!

"Efter att ha ägt och drivit en eventbyrå i över 25 år har jag sålt och lämnat byrån. Jag arbetar numer med event management som frilansande konsult. Det är en stor omställning i livet och när jag fick chansen att delta vid TUGS Stockholm tvekade jag inte. Jag behövde tiden att reflektera, tänka igenom vad jag vill och vilka utmaningar jag står inför i mitt nya arbetsliv. Jag tilltalades av tanken att göra detta i en fri miljö och att vara ute till sjöss på en katamaran ger onekligen sinnet en chans att fokusera och bara se möjligheter. Jag kan varmt rekommendera Oskar Andermo och hans TUGS (The Ultimate Goal Seminar) Stockholm för en ledningsgrupp, avdelning eller enskilda företagare att delta i detta målseminarium. Här ges en möjlighet att byta erfarenheter, ta lärdom av andra och utveckla dig själv och företaget att nå satta mål."

 

Föreläsare...

Grundare Oskar Andermo

Oskar har arbetat med mål och målbilder de senaste 20 åren. Han har massor av personliga historier om hur han tagit drömmar till verklighet. Han har studerat strategier för personlig utveckling, företagande och ett bra liv de senaste 15 åren. Men kanske viktigare - han har implementerat dessa strategier i sitt dagliga liv. Oskar är certifierad i mental träning, NLP och coaching.

Grundare Oskar Andermo, Strategic Tech Coaching
Peter

Lic mental tränare och coach. Arbetat tidigare som rektor och nuläget är företaget Peakyou samt arbetet som kulturchef. Utvecklar klienter i deras personligt ledarskap inom idrott, företag och privatpersoner.

Peter , Peak you
Anna Karin

Lic mental coach
Jobbar med idrottare, ledarskap, stresshantering och personlig utveckling.
Delägare i företaget Peakyou där vi coachar och utbildar människor mot sina toppar!

Anna Karin, Peak you

Mera referenser:

Här är vad tidigare deltagare säger:

Jag skulle beskriva dagen som först och främst en gåva, att få komma till en sån fin natur och känna sig så välkommen. Återhämtning, andning pauser och medvetenhet. Tack för en sån fin upplevelse.

Claudia

En mycket givande och lärorik dag. Bra föreläsningar som ger förståelse inför egna övningar. Fin koppling med gruppens stora erfarenhet och kunskap och med god coching av coacherna.

Anna

TUGS i media!

Både TUGS Dubai och TUGS Stockholm har varit med i flertalet media. Nedan är några tidningar:

Boka din plats genom att trycka på knappen

 • Pris: 1200 kr per person. Sista boknings dag 30e juli.
 • Inkluderar: seminarium, övningar, fika, lunch, mastermind och en unik upplevelse
YES! Boka en plats!

Några videos från TUGS Dubai:

Copyright © 2017 A Chikara Consulting brand  Legal Link

Vill du lära dig mera om Strategic Tech Coaching?

Vill du lära dig mera om Peak You?