Bygg din mentala styrka!

Ett coaching program för dig som är ledare, entreprenör eller arbetar i en utmanande miljö med snabba förändringar!

Att leda i en digitaliserad värld...

Att vara ledare idag innebär många snabba förändringar. Det går fort. Fortare än någonsin! Att dessutom hinna med livspusslet bidrar för många till stressen. Utbrändheten ökar. Mental styrka är i dagens samhälle viktigare än någonsin. Kan detta tränas? Absolut!

Den mentala träningen utvecklades av Lars-Eric Uneståhl på 60-70 på Uppsala Universitet. Tekniken har använts av miljoner världen över och är baserad på forskning. De som går igenom 4-6 månader av mental träning fungerar och mår bättre. Man tränar upp sin självbild, jobbar med målbilder och attityder för att kunna hantera livets upp och ner på ett bättre sätt.

Coaching och mental träning är den perfekta kombinationen!

Med coaching jobbar jag individuellt med dig och tittar på just dina utmaningar, visioner och mål. Vi arbetar fram en handlingsplan och jag följer upp med dig så att det verkligen blir gjort. Kraftfullt!

Den mentala träningen görs av dig hemma på soffan. Vi lägger upp träningsprogram som du lyssnar på mellan våra coaching samtal. Ca 15-20 minuter per dag. Den mentala träningen smyger sig på och utvecklar din självkänsla, självförtroende och din förmåga att hantera arbetet och livet på ett bättre sätt.

 

Första coachtillfället #1

Vi analyserar nuläget, sätter målbilder och gör en handlingsplan. Mentala träningen läggs upp med individuell träning hemma.

Andra coachtillfället #2

Vi går igenom teori bakom mentala träningen och tittar på hur det har gått. Vi tittar på vilka vanor du behöver för ett bra liv.

Trejde coachtillfället #3

Det är nu dags att börja arbeta med din självbild, självkänsla och självförtroende. Alla behöver en boost i sin självbild och mental träning är bästa sättet.

Fjärde coachtillfället #4

Vi gör om målen till bilder och filmer som du sedan kan visualisera genom den mentala träningen. Målbilderna planteras in i ditt undermedvetna och saker börjar hända...

Femte coachtillfället #5

Vi diskuterar attityder och känslor. Mental tuffhetsträning hjälper dig att bättre hantera motgångar.

Sjätte coachtillfället #6

Examen. Vi blickar tillbaka och sen framåt. Nya mål och drömmar!

 

Vad du kommer få ut:

Här är några av de fördelar du kan förvänta dig efter coachingen.

 • Bättre självkänsla! Tryggare i dig själv!
 • Bättre självförtroende! Tryggare i det du gör!
 • Nå nya mål!
 • Hantera känslor bättre!
 • Vända problem till uppgifter som ska lösas!
 • Allmänt fungera och må bättre!

Jag hade stannat upp i både motivation och drivkraft med mitt företag och det kändes som jag mest stod och stampade. Efter ett första samtal med Oskar beslutade jag mig för att köra coachning kursen.

Oskar gav mig mig många nya idéer och insikter hur jag skulle förbättra min verksamhet med enkla knep och verktyg, som senare noggrant följdes upp vid nästa samtal. Briljant coachning som verkligen fungerar!

Jag är väldigt nöjd med Oskar som coach och som även blev som en vän och mentor under kursdeltagandet. Tusen tack för all inspiration och nya idéer!

Robin Malmström, personlig tränare online , No sugar needed
Betalnning sker först efter första coachtillfället
Coaching
Mental träning
Mental tuffhetsträning - utmaningar
Daglig uppföljning (via whats-up)

Enbart coaching

SEK9990 Totalt ex moms

6 coach tillfällen

 • Coaching
 • Mental träning
 • Mental tuffhetsträning - utmaningar
 • Daglig uppföljning (via whats-up)

Coaching med mental träning

SEK3990 Ex moms

Pris per månad, totalt 6 månader

 • Coaching
 • Mental träning
 • Mental tuffhetsträning - utmaningar
 • Daglig uppföljning (via whats-up)

Strategic Tech Coaching med mental träning

SEK9990 Ex moms

Per månad, totalt 6 månader

 • Coaching
 • Mental träning
 • Mental tuffhetsträning - utmaningar
 • Daglig uppföljning (via whats-up)

Oskar´s bakgrund:

Oskar Andermo är certifierad i coaching genom ICC, NLP och Mental Träning genom Uneståhl Education och Positiv Psykologi genom University of Pennsylvania och genom University of Carlifonia (Berkeley). Han har en Bachelor of Arts från Bournemouth University i Hospitality and tourism management genom IHTTI i Neuchatel, Schweiz. Oskar har arbetat över hela världen inom hotell branchen och bor sedan 2007 i Dubai. Har har arbetat med försäljning för stora hotell kedjor som Sheraton, Choice hotels och Accor. 2009 startade han upp HelmsBriscoe i Mellanöstern som deras chef och Regional Vice President. Sedan flera år driver han även Chikara Consulting där han regelbundet föreläser, faciliterar och coachar ledare och entreprenörer, team och olika grupper. Strategic Tech Coaching är en coaching modell framtagen av Oskar.